Persberichten, artikelen, brochures, magazines, websites...

Het schrift is misschien wel de beste uitvinding aller tijden. Zeg nu zelf: het is toch wonderlijk dat je met tekens iets kan overbrengen dat een ander raakt?

En dat is precies de bedoeling: dat de lezer niet alleen begrijpt wat u bedoelt maar het ook voelt.

Maar goed, laat ik verder geen woorden vuil maken aan ‘tekst over tekst'. U wilt waarschijnlijk gewoon resultaat zien. 

Wat ik kan ik voor u doen? 

Ik kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Bijvoorbeeld met journalistieke artikelen, de content voor uw website of een brochure. Maar ook uw speeches of presentaties verzorg ik. 

Naast het schrijven kunt u voor het redigeren van uw eigen teksten of de totale eindredactie van uw publicatie eveneens bij mij terecht.

In nauw overleg met u bepaal ik van te voren de vorm, de doelgroep en de stijl van het gewenste product. Uiteindelijk ontvangt u de tekst of het complete product waarin u en uw doelgroep zich herkent.

Natuurlijk weet u van te voren ook waar u financieel aan toe bent. Afhankelijk van het product en uw wensen maak ik met u een heldere prijsafspraak. Dat kan een uurprijs, een woordprijs of een totaalprijs zijn.

Als u vragen heeft, of vrijblijvend een offerte wilt ontvangen, bel of mail me dan gerust. Mijn algemene voorwaarden vindt u hieronder.algemene voorwaarden